Tuesday, August 5, 2008

PROJEK NGAN ABANG POLIS GEMPAL


Abang polis

Baru-baru ni aku kenal dengan seorang abang. Orangnya agak hensem dan berbadan gempal sikit. Aku kenal dari dalam chat. Sembang punya sembang, baru aku tau dia merupakan seorang polis. Itupun secara kebetulan sebab aku ternampak IC dia. Aku memang dah agak sebab bentuk badan dan raut wajah dia memang nampak macam polis.

Kami berjumpa disatu tempat pada beberapa malam yang lepas. Setelah bersetuju. dia menaiki kereta aku dan kami mula pusing-pusing dalam bandar. Aku agak geram jugak tengok badan dia yang sedap tu tapi aku tak berani nak mulakan 'first move'. Bak bulan jatuh keriba, tak lama lepas tu, dia mula memegang batang aku. Aku agak tersentap jugak sebab aku memang dah stim lama masa dia duduk sebelah aku tu.

Perbicangan kami mula berubah dari hal-hal biasa kepada hal-hal sex dan aku dapat rasakan yang abang ni teramat gersang. Mungkin dah lama tak kena isap kot? Pusing punya pusing akhirnya aku mencadangkan kami pergi ke rumah aku kejap.

Bak orang setahun tak dapat sex, sebaik kami masuk kerumah, terus aku kena terkam. Aku terpaksa menahan terkaman dia sebab aku taknak orang nampak maklum la langsir aku terbukak luas dan jiran aku akan nampak nanti. Jadi aku pun cakap kat dia tunggu je dalam bilik.

Sebaik je aku masuk bilik, aku tengok abang tu dah berspender aja. Aku pun dah stim jugak terus bogel. Abang ni macam aku kata tadi terus menerkam dan menggomol aku. Aduh berat gak aku rasa kena tindih tapi sedap kena peluk. Habis seluruh badan aku, punggung aku kena jilat dan aku cuma mampu mengerang kesedapan. Aku rasa lubang jubur aku dah basah abis dengan air liur abang kelaparan ni.

Kami berpeluk cium dan aku rasa lemas jugak dek pelukan dia yang kuat tu. Kemudian kami melakukan 69 dan aku rasa dia ni memang gian teramat sangat sebab lain macam betul hisapan dia. Sampaikan satu ketika tu aku rasa letih pulak dek hisapan dia yang agak ganas dan tak putus-putus. Tapi dalam keletihan tu terasa kesedapannya.

Dalam 69, tu tiba-tiba abang tu kata dia nak terpancut dan cepat-cepat dia manaburkan benih dia keatas dada aku. Aku rasa macam blue film pun ada sebab memang aksi ni agak popular. Aku pun hampir mencapai klimak dan aku menyapu dada aku yang basah dan berbau air mani tu lalu aku sapu kat batang aku. Tak sampai seminit aku pun tak tahan dan terpancut ketas dadanya. Memang best dan kami dua-dua puas.

Lepas mandi, kami pun bertukar-tukar hp dan aku pun menghantar dia balik ke tempat awal pertemuan tadi.

Ermm.....memang aku tak sangka seorang abang yang tak ada langsung menunjukkan ciri-ciri meminati lelaki tapi mampu memberi kepuasan yang maksima dan macam profesional sangat-sangat bab menghisap konek lelaki. Sapa sangkakan? Tapi yang nyata aku confirm abang ni akan call dalam 2-3 hari ini untuk siaran ulangan. Aku tunggu ajelah dan kalau jadi akan aku ceritakan.


Aku teringin nak foursome ngan abang2 polis

3 comments:

azjak said...

aku nak sangat ada abang2 yg badan gempal, perut buncit, bagaiman cara nak dapatkan perkenalan ni, tolong aku la...............

my age 26, aku lecturer kat salah sebuah U kat malaysia. please tlg emelkan sebarang gambar atau information about abang2 yang hensem ni

azjak said...

hai macmana nak dapat video gay bear? bgth please

khoo ys said...

jom lah whatsapp sya.. 0192914548