Sunday, February 3, 2008

ABANG MELAYU BERBULU DADA LEBAT


Abang Badan Bulu

Beberapa hari yang lepas aku balik kampung sebab ada hal keluarga. Biasalah, kalau kat kampung tu adalah jumpa sedara mara yang aku sendiri pun tak berapa kenal. Maklumla aku bukan selalu sangat balik pun.

Dalam ramai-ramai ni ada satu abang ni yang menarik perhatian aku. Aku pun tak berapa pasti dia ni sapa sebab first time aku jumpa dia. Sebab apa dia menarik perhatian aku sebab abang ni MEMANG TASTE. Abang ni memang cukup sifat abang-abang yang aku cari-cari. Badan dia tegap walaupun buncit sikit (aku suka), kepala botak, muka ala-ala arab sikit dan yang paling buat aku tak lekang mata tengok dia ....BADANNYE BERBULU LEBAT. Dari baju t-shirt dia pakai tu, terkeluar bulu-bulu hitam sampai ke bahagian tengkok dia.

Aku ni bukanlah berani sangat nak approach dia tapi kalau aku tak tegur mesti aku menyesal tak abis. So, aku pun dengan segan-segan bagi salam kat dia. Dia senyum dan balas salam aku. Masa aku sembang dengan dia, mata aku tak abis-abis usha kat badan dia yang penuh bulu tu. Aku tak pasti la dia perasaan ke tak yang aku asyik tengok badan dia tapi dia tak pun menunjukkan rasa tak selesa.

Masa sembang-sembang dengan dia, saja je aku merapatkan paha aku kat paha dia...maklumla aku duduk sebelah menyebelah dengan dia. Kira macam nak bermanja-manja la ni. Aku pun layanla sembang sampai aku rasa aku ni terlebih mesra plak. Yang dia tak tahu, batang aku masa tu memang dah mencanak dah. Tapi yang aku heran, dia tak pulak mengubah peha dia dari peha aku. Kiranya paha kami berdua bertemulah.

Malam tu aku berjaya dapatkan business card dia dan aku pun cobalah korek-korek rahsia. Abang ni rupanya duduk kat KL dan dah kawin...anak aku tak tanya plak...dan dia kerja dengan kerajaan.

Malam tu balik aja umah, aku terus melancap terbayangkan badan abang tu yang penuh bulu.....aku juga terbayangkan abang tu bagi batang dia untuk aku isap...aku jugak bayangkan dia fuck aku kat dalam bilik air...kira macam-macamlah imaginasi aku kat dia. Apa yang nyata abang bulu ni memang taste sangat dan aku mintak-mintak akan jumpa dia lagi masa aku balik KL nanti.

Sekarang aku dah balik KL dan aku tau dia pun dah ada kat KL.....Nombor telefon dah ada, masalahnya, haruskah aku call dia? Nanti takut dia rasa lain macam plak sebab asyik cari dia aje. Aku tak nak la terlalu cepat sangat sebab aku tak pasti samada aku boleh makan ke tak....? Dan aku pun taknak la dia rasa aku ni minat kat dia.....walaupun memang aku minat pun.

Takpala....aku kasi dua tiga hari lagi......bila aku rasa dah agak selesa aku akan call dia ....minum-minum ke atau.....apa-apalah. Mintak-mintak baguslah response dari dia.

Sekarang aku rasa berdebar-debar aje.....kalaulah dapat jadikan abang, aku rasa bahagia sesangat hidup aku nanti. Mudah-mudahan.....

2 comments:

JUAL POPPERS LUAR said...

ak sekarang sadar bahwa aku seorang moslem yang mencintai beberapa batang kontol nak lebat...oiughhhhhh ampuni aku ya Alloh

JUAL POPPERS LUAR said...

hendak dibawa jejembutan ludan buk